kerst

kerst

maandag 17 september 2012

LAMPIONEN IN DE TUIN!


 DE EERSTE HERFST TINTEN IN DE TUIN
 GEEFT DE TAFEL EEN HOOP SFEER

6 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Deze kleur hoort toch echt bij de herfst (of bij koninginnedag hihi maar dat ligt nog een aantal maanden van ons af ;))! Leuk om de tuin deze sfeer te geven!

Lieve groet, Ingrid

Anoniem zei

Een mooie herfsttafel! En de lampionnen geeven bijna licht.
Gezellig Cindy!
Geniet ervan!

Lieve groet,
Gerry

jacqueline zei

Dat is echt herfst...mooie fel van kleur, echt najaar!En het kleurt goed met dat zink...!Fijne avond, Jacqueline

Petra zei

Wauw wat een prachtige takken van die lampionnetjes heb jij zeg werkelijk heel mooi. Ik kom via via op jou blog en ik vind het een gaaf blog, ik ga je volgen voor meer lampionnetjes neem eens een kijkje op mijn blog. Ik heb ze namelijk ook in de tuin en ga van jou idee ook ff gebruik maken ik heb ook nog z'n zinken kan en vaas je raad al wat ik straks gaan doen.
Geniet van je dag, groetjes Petra.

Anita zei

Wat een schitterende lampionnetjes.Ik zag ze laatst op een pompoenmarkt en ze waren nog aardig duur.Je hebt hier voor een vermogen staan!Echt een herfst plaatje.Ik ben niet zo voor oranje maar rond deze tijd mag het.Liefst ook nog met oranje pompoenen.
Nog bedankt voor je commentaartje op mijn blog!Je vroeg over wat voor gestempeld stickertje op mijn hoedendozen.Dat is een soort plakbaar katoenen gaas waar ik een franse tekst op heb gestempeld en die op de doosrand heb geplakt.Omdat het gaas doorzichtig is en flexibel oogt het wat oud en scheef op de doos.Het plakgaas(weet geen andere benaming hiervoor)heb ik ooit bij de www.old stuff shop gekocht.
Misschien kun je er wat mee!
Fijn weekend en groetjes,
Anita
Scarborough fair.

MARIANNE zei

Leuk dat je een berichtje op mijn blog hebt gezet, en mij nu ook wilt gaan volgen!
Natuurlijk nu ook even bij jou op bezoek gegaan...en wauw die lampionnen knallen bijna van mijn scherm af...wat een felle oranje kleur zeg!
Meteen ook even een kijkje in je woonkamer genomen...en dat ziet er heel gezellig uit hoor, en ook nog eens veel in mijn favoriete kleur, 'WIT' zoals je vast bij mij wel hebt gezien...ha,ha!
Heerlijk toch, om zo lekker in je huis te rommelen, en leuke sfeerhoekjes te maken...ik vind je in de vakantie gescoorde luikjes in de vensterbank, ook heel leuk hoor!

Een fijne avond, en groetjes Marianne.